saisonstart-hamburg

Mills Boon romantiska romaner har blivit en världsomspännande träff sedan de första gången kom på bokhylla 1908, med den globala försäljningen klockan på över 200 miljoner varje år.Nollybooks,http://www.saisonstart-hamburg.de Sydafrikas svar på den populära kärlekshistoria samlingen kan vara något sätt att göra en liknande prestation, men den stigande populariteten i landet hoppas kunna bana vägen för resten av Afrika. https://en.wikipedia.org/wiki/Vardenafil Skapat av och skrivet för en kvinnlig publik som är ung, urban, svart och kan men kanske inte läser innehåller de romantiska berättelserna subtila skillnader från deras västerländska motsvarigheter. saisonstart-hamburg För det första är hjälten ögon bruna snarare än blå och i stället för att hämta från den brittiska överklassen, kan han leda Afrika-divisionen på MTV. levitra generika Det här är främst nere på att Aids dödar nästan 1000 människor om dagen i Sydafrika.

levitra bayer
levitra bayer
levitra bayer 20mg
levitra bayer 20mg

Jag tror inte att du behöver sex för att ha berättelse att berätta‘, säger Makura.Jag försöker visa unga tjejer att du kan få en hjältinna som är utbildad och bra, men vem sover inte eller måste ha sex och slutar fortfarande med en bra kille.Tvålopera Nollybooks är inspirerad av Nigerias blomstrande filmindustri, http://www.saisonstart-hamburg.de Nollywood.Jag måste skriva om säkert sex, mina hjältar och hjältar når alltid för en kondom, alltid Mokopi Shale, romantisk romanförfattare.Nollywood visade att afrikaner vill se sig återspeglas i vad de konsumerar, saisonstart-hamburg och det är exakt vad Nollybooks representerar‘, säger Makura.Hon anser att det är viktigt att utmana den uppfattning som hölls i Afrika att böcker är enbart för utbildning.Vi ser inte böcker som underhållning ännu,‘ förklarar Makura.levitra 20mg kaufen ‚Jag ser Nollybooks som nästan har en soapopera i handen.‘

För Makura visar initialförsäljningen att konceptet fungerar, men det finns utmaningar.Jag tycker fortfarande att kostnaden för böckerna är hög på omkring $ 10 (6,50) vardera,‘ säger hon.http://www.saisonstart-hamburg.de ‚Vi behöver få fler böcker där ute så att jag kan få ner priset.Även om detta är halva genomsnittspriset på en bok i Sydafrika, syftar Makura till att göra romantisk fiktion ännu billigare.Jag tycker att det borde vara som en dagstidning, du köper en,saisonstart-hamburg läs den, chuckar ut och köper en ny,‘ tillägger hon.Hon är inte den enda som har upptäckt denna marknad.Sydafrikanska utgivaren Kwela Books har skapat Sapphire Press som svar på ett behov av ‚black romance‘ i landet.Mills Boon säljer mer än 20 000 enheter per månad här‘, förklarar Lindsay van Rensburg, en juniorredaktör på Sapphire. levitra 20 mg Vi trodde att det skulle vara ganska tilltalande för de läsarna att få tillgång till böcker i Sydafrika.‘

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.